Kantaron Yağının Cilde Faydaları – Obilsin

Sarı Kantaron Yağının Cilde Faydaları

St. John’s wort özellikle yağ üretilerek kullanılan bir bitkidir. Sarı kantaron bitkisi farklı bölgelerde kılıç otu, kan otu ve binbirdelik bitkisi olarak da bilinmektedir. Sarı kantaron bitkisinin yaygın olarak kullanılan türleri, St. John’s wort ve St. John’s wort olarak bilinir. Sarı Kantaron bitkisinin çiçekleri yaz aylarında çiçek açarak toplanır. Kantaronlar yerden ortalama 5 santimetre yükseklikten başlayarak kesilip toplanır. Sarı Kantaron Yağının Cilde Faydaları Birçok kozmetik firmasının ilgisini çekmektedir. Kozmetik ürünlerde sarı kantaron yağı tercih edilmektedir.

Sarı Kantaron Yağının Faydaları Nelerdir?

St. John’s Wort bitkisi alternatif tıp dallarında ve bitkisel tedavi yöntemlerinde çeşitli bilimsel araştırmalara konu olmuştur. Sarı Kantaron Yağının Cilde Faydaları Konuyla ilgili pek çok akademik çalışma bulunmaktadır. Sarı kantaron yağı yaşlanmayı geciktirmek, sindirim sistemini sağlıklı tutmak ve vücut fonksiyonlarını sağlıklı tutmak için kullanılır. Ancak sarı kantaron yağı kullanılırken dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Kronik hastalıkları olan hastalar ve sürekli ilaç kullanmak zorunda kalan kişiler sarı kantaron yağını doktor kontrolünde kullanmalıdır.

Sarı Kantaron Yağının Faydaları

Sarı kantaron yağını kullanmaya başlamak isteyen kişiler, sarı kantaron ya da sarı kantaron yağı arasında hangisini seçecekleri konusunda bilgi sahibi olmak isterler. sarı veya kırmızı Sarı Kantaron Yağının Cilde Faydaları büyük ölçüde aynıdır. St. John’s wort yağı kurutulmuş bitkiden elde edilirken, kırmızı St. John’s wort yağı taze bitkiden elde edilir. Hassas cilde sahip kişiler, sarı kantaron yağını günlük olarak kullanmak yerine haftalık olarak kullanmayı tercih etmelidir.

Check Also

Duyanları Buz Gibi Yapan Soğuk Espriler

Duyanları Buz Gibi Yapan Soğuk Espriler - Eğlenceli ve şaşırtıcı mizah dolu bir koleksiyon.

Bir yanıt yazın